West-Vlaamse
Parkieten
Club
 
"De West-Vlaamse Parkietenclub is een steeds aangroeiende vereniging die zich als doel stelt de belangen van de kwekers en houders van parkietachtigen te behartigen"
 
Categorieën
 
 
Tijdschrift W.P.C. Revue

Cover revue


  • Verschijnt 11 keer per jaar


  • Prachtige foto's


  • Diverse artikels over verschillende kromsnavels


  • Rubriek "Vraag en aanbod"


  • Aankondiging van activiteiten


Download hier gratis uw exemplaar


Als lid van W.P.C. ontvangt u 11 maal per jaar de "W.P.C.-Revue" in Full Color, die rijkelijk geïllustreerd is met foto's en lectuur over verschillende kromsnavels, bezoeken bij kwekers/liefhebbers, aankondigingen van vogelruilbeurzen en shows. Aan verscheidenheid van artikels ontbreekt het zeker niet.

U kan een proefnummer bekomen door 1 Euro te storten (als bijdrage in de verzendings- en administratiekosten) op rekeningnummer BELFIUS 777-5612888-59 (IBAN nr. : BE84 7775 6128 8859 / BIC nr. : GKCCBEBB) t.a.v. Freddy Desmedt, Biezenhof E10, 8800 Roeselare met vermelding "proefnummer".

Proefnummers worden enkel na storting van het bedrag verstuurd bij de eerstvolgende maandelijkse zendingen (begin v/d maand).

Wenst u een proefnummer te bekomen of een jaarabonnement te bestellen, neem dan contact met ons op via het contactformulier

De tarieven voor een proefnummer of een jaarabonnement kan u steeds hier raadplegen.